• Welkom bij Lumiat

  Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van web-based oplossingen

  Web-based Planning software Beveiliging
  hetadvies.nl
  Belas Asbestverwijdering Uden B.V.
 • Web-based Planning software

  Planning, uren- en verlofregistraties, relatiebeheer, narrowcasting en veel meer!

  Web-based Planning software Beveiliging
 • Responsive websites

  Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van responsive websites

  Responsive website
  Responsive website - tablet
  Responsive website - telefoon

Werkwijze

Lumiat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Web-based software. Met onze expertise kunnen we uw project van begin tot einde begeleiden en uit handen nemen.

 • Vooronderzoek
  en analyse

 • Ontwerp

 • Ontwikkeling

 • Testen

 • Publiceren

Bekijk projecten

Web-based software

Voor de één is een website een online presentatie van diensten en mogelijkheden van het eigen bedrijf, instelling of organisatie. Een ander gebruikt een website juist als loket om producten en diensten actief en interactief aan te bieden. Maar voor iedereen die zich met een eigen website op internet begeeft geldt: Men moet onze website wel kunnen vinden!
 
Lumiat Software Solutions beschikt over diverse technieken en kennis om websites optimaal vindbaar te maken op het wereld wijde web. Nieuwe websites worden ontworpen en gebouwd met de nodige aandacht om dit te realiseren, maar natuurlijk zijn bestaande websites hiervoor ook in de meeste gevallen aan te passen. Naast vindbaarheid op internet is snel en eenvoudig vinden wat men zoekt op uw website ook erg belangrijk. Er is namelijk maar één mogelijkheid om een ‘eerste indruk’ achter te laten bij uw potentiële nieuwe klant of relatie. Daarom assisteren en adviseren wij u ook graag bij de vormgeving en inhoud van uw website.
 
Website op maat
Door nieuwe technologieën is veel zo niet alles mogelijk via een website. Van het online reserveren, huren of kopen van producten en diensten tot het controleren van gemaakte afspraken en levertijden. Een website of webshop kan een verlengstuk zijn van uw bedrijf waardoor een nog grotere potentiële groep klanten of relaties te bereiken is.
 
Speciaal hiervoor ontwikkelde Lumiat Software Solutions al diverse internet toepassingen voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Vandaar dat wij beschikken over ervaring en kennis om ook uw persoonlijke wensen en ideeën te verwerken in een website op maat. U geeft aan wat u wilt en wij komen met de passende oplossing.
 
Web-based software
Een website is uit te breiden met diverse online toepassingen, in de wereld van technologie ook wel web-applicaties genoemd. Dit varieert van een systeem om nieuwsbrieven te verzenden (waarbij geïnteresseerden zich zelf aan en af kunnen melden) tot volledige applicaties om financiële transacties te verwerken. Zeker bij dit laatste staat veiligheid, betrouwbaarheid en een heldere wijze van archiveren van transacties centraal. Lumiat beschikt over de kennis om dit alles op maat en in uw eigen huisstijl te integreren.
 
Maar ook bouwen wij als Lumiat Software Solutions binnen een website besloten gedeeltes die als intranet of webshop voor uw klanten kunnen fungeren. Daar presenteert u dan de zaken en producten die alleen voor een voor u bekende groep via eigen inloggegevens toegankelijk mogen zijn. Hiermee kunt u op een uiterst efficiënte wijze informatie aanbieden en zal dit vragen via telefoon en mail gegarandeerd verminderen. Daarnaast kunnen klanten ook buiten uw openingstijden de benodigde informatie raadplegen en producten bestellen.
 
Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden met de hedendaagse online web-applicaties te bedenken, zoals planningssystemen, sms-diensten, etc. In een persoonlijk gesprek horen we daarom graag wat uw wensen en ideeën zijn welke wij dan verwerken in een op maat gemaakte oplossing.
 
Onderhoud en beheer
Het is zaak een website actueel te houden. Dit dan niet alleen tekstueel, maar ook op het gebied van technologie vereist een site enig beheer en onderhoud. Lumiat Software Solutions kan uw nieuwe maar ook bestaande website up-to-date houden en zorgen dat uw site optimaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk wordt, is en blijft.
 
Via een op maat gemaakt content management system (CMS) kunt u ook veel zaken zelf doen. Teksten aanpassen, zaken toevoegen of juist verwijderen is met een overzichtelijk CMS zonder enige kennis van internet geen enkel probleem. Wij programmeren uw content management system zodat u snel en eenvoudig uw eigen site actueel kunt houden.
 
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd: neem gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maatwerk software

Met software is enorm veel mogelijk. Makkelijk en overzichtelijk voorraden en adressen van klanten en relaties beheren en snel financiële resultaten opvragen en bekijken. Standaard programma’s bieden in veel gevallen al veel verschillende opties en toepassingen, maar net zo vaak zijn deze niet helemaal geschikt voor het geen u er binnen uw bedrijf, instelling of organisatie mee zou willen doen. Daarom heeft Lumiat Software Solutions zich gespecialiseerd in het aanpassen van standaard software en het compleet schrijven en ontwikkelen van unieke programmatuur. Hierdoor bieden wij gegarandeerd de juiste toepassingen en behaald u ook met uw soft- en hardware de optimale efficiency binnen uw bedrijf.
 
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd: neem gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Content Management System

Om bezoekers van een website vaker terug te laten keren is het belangrijk dat er ook regelmatig actuele zaken te vinden zijn. Hiervoor zijn diverse onderwerpen te bedenken zoals:
• aanbiedingen;
• agenda en/of evenementenkalender;
• digitale nieuwsbrief;
• enquête;
• forum;
• nieuwsrubriek;
• poll;
• portfolio;
• projecten;
• reserveringssysteem;
• vacatures;
• webwinkel.
 
Ook moet de informatie op een website actueel en correct zijn. Vaker dan eens vindt men op websites verouderde informatie rond prijzen, medewerkers, diensten en producten. Dit is vooral het geval bij statische websites waarvan het onderhoud en beheer is uitbesteed.
 
Via een Content Management System (CMS) is het mogelijk om zonder enige technische kennis zelf een website te beheren. Lumiat Software Solutions heeft een eenvoudig maar doeltreffend en uiterst efficiënt CMS ontwikkeld (vergelijkbaar in werkwijze als het gebruikelijke tekstverwerkingsprogramma word) waarbij online teksten, foto’s en andere afbeeldingen kunnen worden toegevoegd, aangepast of verwijderd. Hiervoor hoeft op uw computer geen speciaal programma te worden geïnstalleerd. Dit doet u namelijk rechtstreeks in een besloten en beveiligd gedeelte van de website zelf. Daardoor kan dit ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week en vanaf iedere plek ter wereld. Uw website is daarmee dus optimaal ingericht om bezoekers te voorzien van de meest actuele informatie.
 
Indien nodig kunnen net als alle andere functionaliteiten van een website ook binnen het Content Management System volledig op maat gemaakt worden. Hiervoor zijn diverse onderwerpen te bedenken zoals:
• plannings-module;
• urenregistratie-module;
• verlofmodule-module;
• kilometerregistratie-module;
• administratie-module;
• sms-module;
• etc.
 
Dit alles laten wij als Lumiat Software Solutions u graag in een persoonlijk gesprek zien.
 
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd: neem gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online support
 
Indien u (technische) problemen heeft kunt u gebruik maken van onze online support tool. Met deze tool is het mogelijk om met een ´hulp op afstand sessie´ mee te kijken op uw scherm en indien nodig tijdelijk de controle over te nemen van uw computer.

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Hiervoor kunt u uw vraag middels e-mail naar ons toe sturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Kantooradres

Schelling 42, 5406 DG Uden

Stuur een e-mail

info@lumiat.nl

Bel ons

+31 (0)413 782 161