• Welkom bij Lumiat IT

  Lumiat IT is gespecialiseerd in het bieden van IT oplossingen

  Web-based Planning software Beveiliging
  hetadvies.nl
  Belas Asbestverwijdering Uden B.V.
 • Web-based CRM software

  Planning, uren- en verlofregistraties, relatiebeheer, weekstaten, facturering, narrowcasting en veel meer!

  Web-based Planning software Beveiliging
 • Responsive websites

  Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van responsive websites

  Responsive website
  Responsive website - tablet
  Responsive website - telefoon

Werkwijze

Lumiat IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Web-based software. Met onze expertise kunnen we uw project van begin tot einde begeleiden en uit handen nemen.

 • Vooronderzoek
  en analyse

 • Ontwerp

 • Ontwikkeling

 • Testen

 • Publiceren

Bekijk projecten

Web-based software

Voor de één is een website een online presentatie van diensten en mogelijkheden van het eigen bedrijf, instelling of organisatie. Een ander gebruikt een website juist als loket om producten en diensten actief en interactief aan te bieden. Maar voor iedereen die zich met een eigen website op internet begeeft geldt: Men moet onze website wel kunnen vinden!
 
Lumiat IT beschikt over diverse technieken en kennis om websites optimaal vindbaar te maken op het wereld wijde web. Nieuwe websites worden ontworpen en gebouwd met de nodige aandacht om dit te realiseren, maar natuurlijk zijn bestaande websites hiervoor ook in de meeste gevallen aan te passen. Naast vindbaarheid op internet is snel en eenvoudig vinden wat men zoekt op uw website ook erg belangrijk. Er is namelijk maar één mogelijkheid om een ‘eerste indruk’ achter te laten bij uw potentiële nieuwe klant of relatie. Daarom assisteren en adviseren wij u ook graag bij de vormgeving en inhoud van uw website.
 
Website op maat
Door nieuwe technologieën is veel zo niet alles mogelijk via een website. Van het online reserveren, huren of kopen van producten en diensten tot het controleren van gemaakte afspraken en levertijden. Een website of webshop kan een verlengstuk zijn van uw bedrijf waardoor een nog grotere potentiële groep klanten of relaties te bereiken is.
 
Speciaal hiervoor ontwikkelde Lumiat IT al diverse internet toepassingen voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Vandaar dat wij beschikken over ervaring en kennis om ook uw persoonlijke wensen en ideeën te verwerken in een website op maat. U geeft aan wat u wilt en wij komen met de passende oplossing.
 
Web-based software
Een website is uit te breiden met diverse online toepassingen, in de wereld van technologie ook wel web-applicaties genoemd. Dit varieert van een systeem om nieuwsbrieven te verzenden (waarbij geïnteresseerden zich zelf aan en af kunnen melden) tot volledige applicaties om financiële transacties te verwerken. Zeker bij dit laatste staat veiligheid, betrouwbaarheid en een heldere wijze van archiveren van transacties centraal. Lumiat beschikt over de kennis om dit alles op maat en in uw eigen huisstijl te integreren.
 
Maar ook bouwen wij als Lumiat IT binnen een website besloten gedeeltes die als intranet of webshop voor uw klanten kunnen fungeren. Daar presenteert u dan de zaken en producten die alleen voor een voor u bekende groep via eigen inloggegevens toegankelijk mogen zijn. Hiermee kunt u op een uiterst efficiënte wijze informatie aanbieden en zal dit vragen via telefoon en mail gegarandeerd verminderen. Daarnaast kunnen klanten ook buiten uw openingstijden de benodigde informatie raadplegen en producten bestellen.
 
Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden met de hedendaagse online web-applicaties te bedenken, zoals planningssystemen, sms-diensten, etc. In een persoonlijk gesprek horen we daarom graag wat uw wensen en ideeën zijn welke wij dan verwerken in een op maat gemaakte oplossing.
 
Onderhoud en beheer
Het is zaak een website actueel te houden. Dit dan niet alleen tekstueel, maar ook op het gebied van technologie vereist een site enig beheer en onderhoud. Lumiat IT kan uw nieuwe maar ook bestaande website up-to-date houden en zorgen dat uw site optimaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk wordt, is en blijft.
 
Via een op maat gemaakt content management system (CMS) kunt u ook veel zaken zelf doen. Teksten aanpassen, zaken toevoegen of juist verwijderen is met een overzichtelijk CMS zonder enige kennis van internet geen enkel probleem. Wij programmeren uw content management system zodat u snel en eenvoudig uw eigen site actueel kunt houden.
 
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd: neem gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maatwerk software

Met software is enorm veel mogelijk. Makkelijk en overzichtelijk voorraden en adressen van klanten en relaties beheren en snel financiële resultaten opvragen en bekijken. Standaard programma’s bieden in veel gevallen al veel verschillende opties en toepassingen, maar net zo vaak zijn deze niet helemaal geschikt voor het geen u er binnen uw bedrijf, instelling of organisatie mee zou willen doen. Daarom heeft Lumiat IT zich gespecialiseerd in het aanpassen van standaard software en het compleet schrijven en ontwikkelen van unieke programmatuur. Hierdoor bieden wij gegarandeerd de juiste toepassingen en behaald u ook met uw soft- en hardware de optimale efficiency binnen uw bedrijf.
 
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd: neem gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online support
 
Indien u (technische) problemen heeft kunt u gebruik maken van onze online support tool. Met deze tool is het mogelijk om met een ´hulp op afstand sessie´ mee te kijken op uw scherm en indien nodig tijdelijk de controle over te nemen van uw computer.

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Hiervoor kunt u uw vraag middels e-mail naar ons toe sturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Kantooradres

Doonheide 34a, 5421 ZP Gemert

Stuur een e-mail

info@lumiat.nl

Bel ons

+31 (0)492 366 950