• Welkom bij Lumiat

    Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van web-based oplossingen

    Web-based Planning software Beveiliging
    hetadvies.nl
    Belas Asbestverwijdering Uden B.V.
  • Web-based Planning software

    Planning, uren- en verlofregistraties, relatiebeheer en veel meer!

    Web-based Planning software Beveiliging
  • Responsive websites

    Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van responsive websites

    Responsive website
    Responsive website - tablet
    Responsive website - telefoon

Privacyverklaring - 25 mei 2018

Uw privacy is voor Lumiat van groot belang. In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen en hoe daarmee omgegaan wordt. Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk onze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
 
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Lumiat.
 
Doel gegevens
Op deze website worden persoonsgegevens verzameld door Lumiat. Deze worden hieronder toegelicht:


 
Ontvangers
De gegevens die Lumiat ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:
Opslag periode
De persoonsgegevens worden voor langere tijd bewaard door Lumiat, maar nooit langer dan nodig is voor om gebruik te maken van onze diensten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.
Cookies
Deze website gebruikt geen cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie in kan worden opgeslagen zodat u die niet steeds hoeft in te vullen.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 
Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Lumiat
Schelling 42
5406 DG Uden
info@lumiat.nl
+31(0)413 782 161

Online support
 
Indien u (technische) problemen heeft kunt u gebruik maken van onze online support tool. Met deze tool is het mogelijk om met een ´hulp op afstand sessie´ mee te kijken op uw scherm en indien nodig tijdelijk de controle over te nemen van uw computer.

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Hiervoor kunt u uw vraag middels e-mail naar ons toe sturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Kantooradres

Schelling 42, 5406 DG Uden

Stuur een e-mail

info@lumiat.nl

Bel ons

+31 (0)413 782 161