• Welkom bij Lumiat IT

  Lumiat IT is gespecialiseerd in het bieden van IT oplossingen

  Web-based Planning software Beveiliging
  hetadvies.nl
  Belas Asbestverwijdering Uden B.V.
 • Web-based CRM software

  Planning, uren- en verlofregistraties, relatiebeheer, weekstaten, factuering, narrowcasting en veel meer!

  Web-based Planning software Beveiliging
 • Responsive websites

  Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van responsive websites

  Responsive website
  Responsive website - tablet
  Responsive website - telefoon

Werkwijze

Lumiat IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Web-based software. Met onze expertise kunnen we uw project van begin tot einde begeleiden en uit handen nemen.

 • Vooronderzoek
  en analyse

 • Ontwerp

 • Ontwikkeling

 • Testen

 • Publiceren

Bekijk projecten

Automatisering

Uw ICT netwerk is de levensader in uw bedrijf. Lumiat IT installeert en beheert (complexe) netwerkomgevingen en borgt de werking van en toegang tot uw servers, werkstations en netwerkapparatuur. Qua capaciteit, functionaliteit en integriteit. Zo kunnen u en uw mensen ononderbroken werken en beschikt eenieder die daartoe bevoegd is steeds over de meest actuele informatie. Daarbij kunt u zowel kiezen voor een dedicated server of een hosted server.

Gebruikers, applicaties en back-ups

Als uw systeembeheerder verzorgen wij voor u:
 
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd: neem gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

VoIP

Met VOIP slaat u een aantal vliegen in één klap. Doordat telefoonverkeer voortaan via uw eigen internetverbinding verloopt, dalen zowel abonnements- als gesprekskosten enorm. Daarnaast zijn uw mensen onder hun zakelijke directe nummer voortaan overal bereikbaar, ongeacht hun werkelijke werkplek. De verbinding is van hoge kwaliteit, er is minder bekabeling nodig én de mogelijkheden om overige systemen en databases te koppelen nemen aanzienlijk toe.
Lumiat IT levert, installeert en servicet zowel losse VOIP-toestellen als volledige virtuele centrales en verzorgt voor u het beheer van SIP-accounts.

Bellen via Lumiat IT:

Wist u dat er nog steeds kunt besparen op de kosten van uw telefonie? Heeft u nog een fysieke centrale thuis of toestellen die aan vervanging toe zijn? Wij leveren nu al geruime tijd een solide telefonie oplossing die volledig naar uw wens ingericht kan worden. Wij regelen voor u het inrichten van uw centrale, configuratie van uw toestellen en uiteraard het nummerbehoud. Laat ons uw telefoonkosten eens vrijblijvend doorlichten en kijken hoe groot de besparing voor u is.

Voordelen:
Wij maken gebruik van datacentra die al meer dan 10 jaar niet plat zijn geweest ! Uw centrale is dus altijd bereikbaar. Grote kosten besparing op uw abonnementskosten. Zeer concurrerende prijzen voor de telefoontikken. Flexibele inrichting van uw centrale naar uw eigen wens. Het aantal spraakkanalen (lijnen) uitbreiden of verminderen is een kwestie van één belletje en een paar minuten tijd. Uiteraard kunt u uw bestaande nummers behouden. U kunt via internet direct uw telefoonkosten raadplegen. Mogelijkheid tot doorschakelen naar willekeurig nummer via een online tool. Mogelijkheid om uw mobiele telefoon ook op te nemen in uw centrale als “intern” toestel. U belt gratis naar kantoor. Nadelen: U moet investeren in nieuwe (internet) telefoon toestellen, maar die verdienen zich weer terug door de besparing. We zijn afhankelijk van internet. U dient dus een stabiele verbinding te hebben met minimaal 2 MB upload snelheid.

Hoe werkt het?
Onze telefonie valt onder de noemer VOIP (Voice over IP) oftewel Bellen over Internet. We hebben dus internet nodig om te kunnen bellen. We maken gebruik van de beste datacentra in Nederland om uw telefooncentrale veilig onder te brengen. Onze datacentra zijn tot nu toe 100% in de lucht geweest zonder storingen. Uw toestel thuis of op kantoor maakt verbinding via internet met uw Virtuele Centrale en meldt zich daarop aan. De centrale weet nu waar het toestel is en alles kan nu werken.

Hoe wilt u bereikbaar zijn?
We kunnen de centrale inrichten zoals u wilt. Wachtlussen, muziekjes, keuzemenu’s. Het kan bijna niet op. We maken samen met u een plan uit en proberen dat geheel te realiseren.

Extra Diensten?
U kunt een paar minuten nadat u een gesprek gevoerd heeft al op internet zien hoelang het gesprek geduurd heeft en wat de kosten waren. In het geval dat u om wat voor reden dan ook geen internet heeft kunt u via uw mobiel of andere internetaansluiting eenvoudig een doorschakeling realiseren naar een willekeurig telefoonnummer. Ook handig als u met spoed weg moet en toch onder uw vaste nummer bereikbaar wilt zijn. Sinds kort hebben we ook een volledige integratie van uw mobiele toestel in deze centrale. Vanaf uw mobiel bellen naar een intern nummer is dan gratis. U kunt met uw mobiel ook bellen met het nummer van kantoor ! Privé een toestel van kantoor? Eenvoudig te regelen. Toestel heeft alleen internet nodig, de rest gaat vanzelf.

Fax?
Uw fax kan ook via ons platform blijven werken. Inkomende faxen kunnen we gratis naar uw mail doorsturen als u dit wilt. Door uw bestaande apparatuur aan te sluiten op een soort omvormer, kan deze gewoon gebruikt blijven worden.

Wat heeft u nodig?
Een goed werkende internet verbinding is uiteraard een noodzaak. Kabel, ADSL, Glasvezel. Het maakt niet uit. Belangrijk is dat de upload snelheid voldoende is. (wij adviseren een snelheid hoger dan 2Mb)

Waar zit de besparing ?
De grootste besparing zit in uw abonnementskosten. Wij rekenen maar een fractie van de kosten die bijvoorbeeld KPN in rekening brengt. De telefoontikken die we in rekening brengen zijn zéér concurrerend met KPN en vergelijkbaar of goedkoper met andere VOIP providers. Uiteraard kunt u uw huidige nummer(s) behouden. Onderling bellen over het zelfde platform is gratis.

Wat zijn de bijkomende kosten ?
Om gebruik te kunnen maken van onze telefonie hebben we andere telefoontoestellen nodig dan die u nu gebruikt voor uw Analoge of ISDN centrale. De toestellen moeten geschikt zijn voor internetbellen. De meest gebruikte goede toestellen kosten tussen de € 150,- en € 200,- per stuk. We rekenen ook nog een éénmalig configuratiebedrag om uw centrale naar uw wens in te richten. Voor het aanmaken of porteren (nummerbehoud) van een nummer worden ook éénmalige kosten in rekening gebracht. Al met al moet de investering op korte termijn in toestellen en kosten natuurlijk wel in verhouding zijn met de besparing. Interesse? Bent u benieuwd of er bij u iets te besparen valt? Neem dan contact op met ons en we rekenen het verschil voor u uit. Om een beetje goed vergelijk te kunnen maken hebben we hiervoor een recente factuur nodig van uw huidige telecom provider met daarop een opsomming van de gebelde tijd en regio’s.
 
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd: neem gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online support
 
Indien u (technische) problemen heeft kunt u gebruik maken van onze online support tool. Met deze tool is het mogelijk om met een ´hulp op afstand sessie´ mee te kijken op uw scherm en indien nodig tijdelijk de controle over te nemen van uw computer.

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Hiervoor kunt u uw vraag middels e-mail naar ons toe sturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Kantooradres

Doonheide 34a, 5421 ZP Gemert

Stuur een e-mail

info@lumiat.nl

Bel ons

+31 (0)492 366 950