• Welkom bij Lumiat

  Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van web-based oplossingen

  Web-based Planning software Beveiliging
  hetadvies.nl
  Belas Asbestverwijdering Uden B.V.
 • Web-based Planning software

  Planning, uren- en verlofregistraties, relatiebeheer, narrowcasting en veel meer!

  Web-based Planning software Beveiliging
 • Responsive websites

  Lumiat is gespecialiseerd in het bieden van responsive websites

  Responsive website
  Responsive website - tablet
  Responsive website - telefoon

Disclaimer

Algemeen
De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetwebsite (www.lumiat.nl) van Lumiat Software Solutions, gevestigd op de Schelling 42 te Uden (Nederland) en is ingeschreven in het Handelsregister K.v.K. Eindhoven onder nummer 17180413 ("Lumiat"). U wordt verzocht deze disclaimer zorgvuldig te lezen.
 
Door deze internetsite te bezoeken en/of de op deze internetwebsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.
 
Intellectuele eigendomsrechten
Lumiat behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze internetwebsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo's). Het is niet toegestaan informatie op deze internetwebsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lumiat.
 
Tevens is het niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lumiat links naar websites van Lumiat weer te geven.
 
Toepasselijk recht
Op deze internetwebsite en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze discalaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.
 
© 2014 Lumiat Software Solutions

Online support
 
Indien u (technische) problemen heeft kunt u gebruik maken van onze online support tool. Met deze tool is het mogelijk om met een ´hulp op afstand sessie´ mee te kijken op uw scherm en indien nodig tijdelijk de controle over te nemen van uw computer.

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Hiervoor kunt u uw vraag middels e-mail naar ons toe sturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Kantooradres

Schelling 42, 5406 DG Uden

Stuur een e-mail

info@lumiat.nl

Bel ons

+31 (0)413 782 161